Frivillige.

Det sjoveste er…

Valgkamp er mange ting. Der er oppe og nedture. Jeg har oplevet nogle af de sjoveste ting i hele mit liv i en valgkamp men jeg har også oplevet nogle hårde kampeDer er de sjoveste øjeblikke og de kedelig øjeblikke.

Der er også mange beslutninger, der skal træffes. Tiden er sparsom og den skal bruges mest effektiv. Der er hele tiden til- og fravalg som skal træffes og man kan ikke gøre alle glade. Det er svært, men nødvendigt. Jeg kan ikke være to steder på én gang.

Derfor er det dejligt endelig at komme på gaden. Både fordi man så endelig kan tale politik med folk men så ved jeg også, at alle beslutningerne er truffet og al planlægningen er færdig.

Det er en fed følelse! Det er det sjoveste ved en valgkamp!

Den følelse mærkede jeg igen i dag, på gaden sammen med SFs medlem af Europa-Parlamentet Margrete Auken.

Margrete og jeg i snak på gaden

Margrete og jeg i snak på gaden

SFU Nordsjælland og jeg lavede et pop-up skattely på gaden. Vi stod klar med palmer, bomsterkranse og tropisk musik, så folk på torvet kunne føle den dejlige caribiske stemning. Det er nemlig i de omgivelser, mange multinationale virksomheders overskud ender, fordi de sender pengene i skattely.

De store selskaber bruger skattely til at snyde fællesskabet for skattekroner. Dem der står bag disken i Q8 betaler mere i skat end hele koncern gør!

Folk på gaden var enige med Margrete og jeg: Det er en enorm provokation, at man selv betaler sin skat når man går på arbejde eller hvis man er ejer af en af de mange små- og mellemstore virksomheder. Men de store virksomheder hyrer dyre advokater, så de kan finde smuthuller i lovgivningen og undgå at bidrage til fællesskabet

Hvis de begyndte at betale skat, så ville Danmark kunne få mellem 7 og 14 mia. kr årligt.

IMG_4359
Danmark bliver snydt så det driver. Derfor vil jeg stoppe skattely og multinationale skattesnydere

 

Annonce
Find flere end 200 hængekøjer med stativ på haengekojebutik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frivillige.